Why we search for the fly in the ointment – innovation journey in the battery industry

The secret dream of each scientist is to contribute something that outlast one’s own existence. It could be a scientific discovery or in our case it was an invention which begged for being hammered into the battery industry. The talk showcases Safion’s journey in the economic tides. We exhibit how scientific research successfully can be turned into innovative products and what are the biggest challenges in transforming academic mindsets into the state of mind of creative destruction.

27. September 2022

Einlass – 18:00 Uhr (CEST)
Start – 18:30 Uhr (CEST)

INC Invention Center