“Fruit-up” innovation – How to foster innovation at the example of the Zentis FruitCampus

More than ever, innovation is necessary to tackle the challenges of our future and to stay competitive. It is also more important than ever to implement innovative ideas and solutions quickly to capture the benefits. Communication, creativity and collaboration with internal or external experts are key success factors to get there. Get insights of Zentis Group transformation process to a global driving force for natural and great tasting food.

08. März 2022

Zentis FruchtCampus